rocket stove

Een rocket stove is de meeste efficiënte warmtebron die je maar kunt bedenken. Met een uiterst kleine brandhaard verkrijg je heel wat warmte. Bovendien heb je weinig uitstoot van CO2 en je kunt ze zowel binnen als buiten installeren. Redenen genoeg dus om te overwegen om voor deze soort van verwarming te kiezen!

Een rocket stove geeft aangename warmte

Een sfeervolle woning vraagt om een gezellige warmte. Je behaaglijk voelen op koude dagen en winterse avonden is essentieel om je goed te voelen in je woning. Met een rocket stove heb je altijd een gezellige en lekker aanvoelende warmte. Als je kijkt naar de opbouw van de kachel weet je genoeg. Ze is voorzien van een lange geïsoleerde uitlaatbuis die de warme gassen zoveel mogelijk binnen houdt vooraleer deze naar buiten worden uitgestoten. Dit verhoogt de warmte die in huis blijft.

Bouw ze in je woning in

Zowel in een nieuwbouwwoning als bij verbouwingen kun je een rocket stove in je huis inbouwen. Je kunt er bankjes, trappen of hele wanden aan verbinden die een lekkere warmte uitstralen. Het is heerlijk om in je sfeervolle woning lekker languit op een verwarmd bankje te liggen. Volg je creativiteit en maak ze zo groot of zo klein als jij het wilt!

In je tuin

Het principe van een rocket stove is ook uiterst geschikt voor in de tuin. Heb je een broeikas of een overdekte lounge? Of ben je de gelukkige bezitter van een tuinbureel? Dan gebruik je je rocket stove om heerlijke winterse uren in de tuin door te brengen. Van een klein kookvuurtje tot de volledige verwarming van je tuinhuis: het kan met een rocket stove!

Duurzaam en ecologisch verantwoord

Een rocket stove gebruikt heel weinig hout. De verbranding is optimaal, je hebt weinig as over en de warmte wordt maximaal verspreid. Bovendien wordt een rocket stove van duurzaam materiaal gemaakt: metaal en steen. Je hebt ze voor de rest van je leven en je beperkt je verwarmingskosten tot een minimum. Zo doe jij volledig mee aan efficiënte en duurzame verwarming, met als gevolg een minimale CO2 uitstoot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *