De juiste rozen kiezen in elke situatie

Voor veel mensen zijn alle bloemen hetzelfde, maar bloemen hebben vaak een eigen betekenis. Als de ontvanger dit weet is het goed om hier rekening mee te houden. Anders kan het zijn dat je de verkeerde bloemen stuurt waardoor je diegene zelfs kunt beledigen. Wat de reden ook is om een boeket te sturen, dit zijn de kleuren die daar het beste bij passen.

Roze rozen

Dit is een roos die je aan iedereen kunt geven en is een van de meest populaire kleuren die mensen aan elkaar geven. De kleur roze staat voor elegantie, een roze roos is een token voor bewondering en waardering.

Rode rozen

Rode rozen staan bekend als een symbool van de liefde en betekenen dan ook ultieme liefde, passie en verlangen. Dit is een roos waarmee je vertelt dat je van iemand houdt. Je kunt rode rozen op elk moment aan iemand geven.

Oranje rozen

De kleur oranje is een vrij nieuwe kleur op de markt. Het is een energieke roos die staat voor fascinatie en trots. Een oranje roos kun je heel goed geven aan iemand die iets te vieren heeft, hiermee stuur je passie, dankbaarheid en geluk. Ook kunnen oranje rozen worden gebruikt bij herfst vieringen zoals Halloween of een trouwerij in de herfst.

Gele rozen

Vroeger was een gele roos gerelateerd aan gretigheid en jaloezie. Nu is dit de kleur van vriendschap en geluk. Het geven van een gele roos geeft een warm en geliefd gevoel, vergelijkbaar als bij een zonnebloem. 

Witte rozen

Een kleur voor puurheid, onschuldigheid en de eeuwigheid. Dit is precies waarom witte rozen vaak op een trouwerij te vinden zijn. Witte rozen worden ook gebruikt als symbool voor een nieuw begin en goede hoop voor de toekomst. Je kunt een boeket met witte rozen ook geven op hun trouwdag

Gemixt rozen boeket

Kies een gemixt boeket als je meerdere dingen wilt zeggen. Zo creëer je een mooie gepersonaliseerde boodschap. Je kunt zo op een trouwerij witte en rode rozen combineren om pure en vereeuwigde liefde neer te zetten.

Bestellen

Deze rozen kun je gemakkelijk bestellen bij Boeketcadeau. De bloemen van Boeketcadeau.nl worden meteen de volgende dag geleverd, ook op zondag! Boeketcadeau biedt ook de mogelijkheid om bloemen op dezelfde dag te leveren. Ze zijn gegarandeerd vers en blijven lang mooi. Om je bos compleet te maken kun je er ook nog een persoonlijke boodschap op een kaartje aan toevoegen, of je kunt kiezen voor een cadeau zoals bonbons of een ballon. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *