Wat kunnen wij doen voor een duurzame wereld?

Veel ondernemers hebben de plastic tasjes vervangen voor papier. Niet alleen omdat dit materiaal duurzamer is, maar ook is het nog eens beter te recyclen. Dit zorgt ervoor dat we een gedeelte van de klimaatveranderingen tegen kunnen gaan. Daarnaast kunnen kapotte tasje weer opnieuw gebruikt worden voor een nieuwe tas. Een ander duurzaam voorbeeld is de houten slede die weer helemaal terug aan het komen is.

De zak van papier voor een beter klimaat

De zak van papier is enkele jaren geleden geïntroduceerd om de plastic zak te gaan vervangen. Toendertijd was het enkel een vervanger en nog verplichting, maar vandaag de dag is de papieren zak de enige tas die gratis verstrekt mag worden. Ook zie je dat steeds meer winkels bijvoorbeeld de plastic zakjes voor groenten uit de schappen gooien. Deze zijn vervangen door herbruikbare tasjes en netten. Omdat de papieren variant de enige is die gratis verstrekt mag worden kiezen veel ondernemers hiervoor. Ze vinden het geven van een tasje immers bij de service horen die zij bieden. De afgelopen jaren is er ook veel veranderd aan deze zakken. Zo zijn ze steeds steviger waardoor je er ook meer spullen in kunt doen. Het is ook te gek voor woorden als je ergens honderden euro’s uitgeeft je een x bedrag moet betalen voor een tasje. Veel ondernemers hebben gemerkt dat ze daarover een discussie met de klanten kregen.

In de winter genieten met een houten slede

De Houten slede is weer helemaal terug van weggeweest. Het geeft namelijk dat warme gevoel van de slede die we vroeger allemaal hadden. Daarnaast wordt er voor hout ook vaak nieuwe bomen geplant waardoor het een duurzamere keuze is. Tevens is het mogelijk om deze slede helemaal naar eigen wens aan te passen. Zo zijn er ook modellen die net wat groter zijn en voorzien zijn van een rugleuning. Daarnaast zijn er ook mensen die kussens erop leggen voor meer zitcomfort. Zo kunnen ze niet alleen fijner zitten, maar meestal zorgt het ook voor meer stevigheid. Op deze manier zijn er ook sledes ontworpen voor meerdere mensen tegelijk. Wanneer je meerdere kinderen hebt is er dan ook geen ruzie wie met welke slede moet gaan. Zo kun je ze gelijktijdig meenemen wat jou als ouder ook weer veel werk scheelt.

Mevrouw Marianna van Hanegem de vrouw van Willem van Hanegem

De Marianna van Hanegem toen en vandaag de dag zijn een heel groot verschil. Op het moment dat willem nog met Truus samen was kwam hij deze playboy cover girl tegen waar hij in een oogopslag verliefd op werd. Gelukkig was het wederzijds en zijn ze vandaag de dag nog gelukkig. Echter heeft dit wel voor een grote vechtscheiding gezorgd tussen Willem en Truus. Daarnaast heeft Marianna 2 jaar geleden ook gevoelens gehad voor een andere man waardoor het huwelijk bijna op de klippen liep. Echter is ze weer tot inzicht gekomen dat Willem de enige man voor haar is. Ze zijn nu al meer als 1 jaar weer gelukkig getrouwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *