Kies ook voor een refurbished laptop

Over refurbished apparaten bestaan nogal wat vooroordelen. Zo zul je vast wel eens gehoord hebben dat deze een stuk minder goed werken dan een nieuw apparaat. Maar hier is niks van waar! Een refurbished laptop werkt namelijk net zo goed als een nieuwe. In deze blog gaan wij de voordelen ervan bespreken.

Ten eerste is een refurbished laptop een stuk goedkoper dan een nieuwe laptop. Ze zijn namelijk al eens gebruikt, maar dit maakt ze niet minder. Ze worden namelijk door middel van strenge eisen gecontroleerd en waar nodig word een onderdeel gerepareerd of vervangen. Hierdoor zullen ze weer als nieuw werken en zijn ze dus even goed als een nieuw apparaat.

Beter voor het milieu

Daarnaast is het kopen van een refurbished laptop supergoed voor het milieu. Als we met zijn allen refurbished apparaten gaan kopen, word de vraag naar nieuwe apparaten minder en zullen er dus ook minder nieuwe geproduceerd worden. Hierdoor komt er ook minder elektronisch afval de wereld in en dat is nou juist de bedoeling.

Doordat de laptops grondig worden nagekeken en waar nodig gerepareerd zullen ze net zo goed functioneren als een nieuw apparaat. Ze werken meestal dus beter dan een nieuw apparaat omdat alle foutjes er uit zijn gehaald!

Garantie bij refurbished

Bij de meeste zaken die refurbished apparaten aanbieden krijg je ook garantie bij je aankoop. Bij sommige zaken loopt deze garantieperiode zelfs op tot 2 jaar, je bent dus verzekerd van een goede laptop. Mocht er toch wat aan de hand zijn kun je er mee terug en zullen zij er voor je naar kijken. Fijn toch?

Daarnaast hoef je ook niet perse in te leveren op specificaties. Er zijn enorm veel soorten refurbished laptops te vinden en je zult ook versies zien waarbij je niet hoeft in te leveren hierop aangezien ze gewoon bijna nieuw zijn. Er zijn namelijk ook refurbished laptops die door de eigenaar bijvoorbeeld maar één maand gebruikt zijn, maar omdat deze niet beviel zijn ze weer weg gedaan. Deze zul je ook bij een aanbieder van refurbished laptops vinden.

Bespaar geld op uw laptop

Er komen dus veel voordelen kijken bij de aanschaf van een laptop. Je bespaart er geld mee, het is duurzaam, betrouwbaar en je levert niet in op specificaties. Mocht je overwegen om een nieuwe laptop aan te schaffen, kijk dan zeker even naar de refurbished opties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *