Papieren tasjes

Vandaag de dag zijn de plastic tassen niet meer weg te denken uit het straat beeld. Wel zijn er steeds meer winkels die overstappen op papieren tasjes. Wilt u ook uw steentje bijdragen aan het milieu en het laten verdwijnen van de plastic tassen? Wissel de plastic tassen dan ook om voor papieren tassen. Dit is een stuk beter voor het milieu en er zijn al een heleboel winkels die hier hun steentje al aan bijdragen. Tegenwoordig moet je voor plastic tassen in de winkels betalen, hierdoor hopen zij dat het plastic al wat verminderd wordt. Helemaal geen gebruik maken van plastic tassen, is natuurlijk nóg beter voor het milieu. Maak deze tassen af met een bedrukking van bijvoorbeeld uw eigen logo. Dit vergroot ook nog eens de naamsbekendheid van uw bedrijf. U helpt dus het milieu én uw bedrijf.

Een beter milieu met papieren tasjes

Een partij waar u papieren tasjes kunt bestellen en laten bedrukken is Rotimshop. Deze partij heeft de nodige ervaring en weten dus wat zij doen. Zij bieden de papieren tasjes aan, omdat zij het milieu belangrijk vinden en hier graag iets voor willen doen. Maak een keuze uit de diverse opties en stuur de afbeelding die u hier op wilt laten drukken mee met de bestelling. Zij zorgen ervoor dat de papieren tasjes snel worden bedrukt en verzonden. Bij deze partij kunt u ook terecht voor andere artikelen zoals vloeipapier, verpakkingsmateriaal en andere geschenkverpakkingen. Zij verzenden kant-en-klare producten nog dezelfde dag wanneer u deze voor 15:00 uur besteld. Bij hen hoeft u dus nooit lang te wachten op uw bestelling. Het kost dus weinig tijd om het milieu een handje te helpen!

Papieren tasjes bestellen

Het is dus erg eenvoudig om online papieren tasjes te bestellen en te bedrukken. Wanneer u meer wilt weten over de diverse tassen, raden wij u aan om online verder te kijken bij bijvoorbeeld Rotimshop. Zij hebben veel informatie op hun website staan en daarnaast hebben zij ook vriendelijk en behulpzaam personeel. Voor vragen kunt u dus gerust contact opnemen met hun klantenservice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *